Wijkontmoetingsdag & Paasbrunch

Jaarlijks organiseert het wijkplatform Broeksittard een wijkontmoetingsdag op de 3e zondag 17 mei 2015 en een Paasbrunch op de zondag vóór Pasen 28 maart 2015 (Palmpasen).

Wijkontmoetingsdag

De wijkontmoetingsdag organiseren we sinds 2007 jaarlijks op de 3e zondag van mei.
Tijdens deze dag vinden er diverse activiteiten plaats en kunnen verenigingen in Broeksittard zich profileren.

Garageverkoop
Het centrale punt van deze dag is de garageverkoop. Bewoners in de kern van Broeksittard (het oude dorp) ruimen hun zolders en garages op en bieden die spullen te koop aan. Jaarlijks zijn er zo’n 100 deelnemers. Voor Broeksittardenaren die niet in de kern wonen worden er verkoopplaatsen ingericht op het kermisterrein en bij het gemeenschapshuis. Daarnaast is er op het grasveld langs Aan het broek een braderie voor een hapje en een drankje. Enkele attracties, demonstraties en levende muziek maken de dag compleet.

Wilt u ook een kraampje inrichten om uw overtollige spulletjes te verkopen? Voor “Buitenstaanders” zijn er een beperkt aantal verkoopplaatsen beschikbaar.

Bijzondere hobby’s en verzamelingen
Inwoners met een bijzondere hobby, zoals bijvoorbeeld schilderen, pottenbakken of in het bezit zijn van een bijzondere verzameling kunnen tijdens de Wijkontmoetingsdag hun werken tentoonstellen.

Inschrijven
Voor deelname aan de garageverkoop/rommelmarkt of hobbydemonstratie wordt een inschrijfgeld van € 5,- per kraampje gevraagd. Verdere informatie staat op het inschrijfformulier. U kunt zo’n formulier aanvragen via info@wijkplatformbroeksittard.nl.

Voor vragen omtrent de wijkontmoetingsdag kunt u een e-mail sturen naar info@wijkplatformbroeksittard.nl of telefonisch contact opnemen met Winand Schmeitz (06-27057355) of Theo Koenen (06-11172509).

 

Skills

Posted on

26 september 2017

Submit a Comment